Uživate li u životu?


 Ako vas je ova rečenica ikako zaustavila, vreme je za 🌺 Wild Rose.


Nije svaka žurka na koju smo otišli ispala baš kako smo očekivali. Ova u kojoj trenutno terevenčimo, okrenula se u vrlo neočekivano. Kako se snalazite?

Sećam se uputstava sa kojima su me roditelji ispraćali na prve žurke. Izbegavati nevolje uglavnom, bilo bi zajedničko svim. I za žurke i za život posle.

Samo, izeš žurku bez nevolje. Šta ćeš posle prepričavati?

Bezvoljnost i nezainteresovanost se na žurku ne nose. Ćušnuće vas u neki zapećak ili čak izbaciti.

Predrasude i tvrdokorni stavovi isto su efikasni razbijači žurki. Ostanete sami.

Sve je pitanje sklada. Odmeri. Zabavi se, ali ne preteruj.... maminih saveta se setiti nije na odmet. Samo, mogu li se uvek i primeniti?

Jer, umeju žurke da zakuvaju baš. Niste se nadali tolikom ključanju atmosfere, a ne da vam se da odete. Kako ostati i pri tome se provesti najbolje moguće?

Prvo - smesta odstraniti indiferentnost, mentalnu pasivnost i eventualnu rezigniranost. Sprečavaju vas da sagledate situaciju jasno. A kad žurka zakuva, mora se jasno videti gde kuva najjače, pa se skloniti malo.

Ne predaleko, jer nema smisla ne prisustvovati uopše. Ali dovoljno da se ostane bezbedan, da se zadrži entuzijazam i ostane angažovan u događajima.

Napraviti najbolje moguće od tog dana. Ostati otvoren da nas možda čak i iznenadi potpuno neočekivano dobrim obrtom.

Pokušati ispuniti svoje želje, koliko god je u našoj moći i ostati realan dovoljno da shvatimo šta nije.

Aktivno učestvovati.

Ha! Sve je to u redu, samo kako?

Bahova cvetna esencija 🌺Wild Rose pomaže puno da se prilagodite situaciji, uviđajući njene i pozitivne i negativne strane. Dodaje na hrabrosti da se poveruje višem od nas da nas ume voditi i daje fleksibilnost da dopustimo da nas sudbina odbaci u nepoznato. Pomaže da prestanemo tvrdoglavo da se držimo istih ideja, koje nas čine nesrećnim. Uspešno suzbija bezvoljnost i povećava zainteresovanost za uživanje u životu.

A sve to nam treba, jer, hteli ne hteli ovakav provod, ovo je jedina žurka na koju ste pozvani.

Нема коментара: