pozovi... piši... pitaj...


Kata Vuletić

 - profesor fizike 


 - NLP trener 


 - BFRP - Bach Foundation Registrated Practitioner - međunarodno registrovani Bahov praktičar


  - sertifikovani konstelator Porodičnog i Sistemskog rasporeda po sistemu Berta Helingera 


- transakcioni analitičar - praktičar


- praktičar kalifornijskih i balkanskih cvetnih esencija

- licencirani medijator / posrednik u sporovima
... ponešto meni:


Od okoline očekivanu uspešnu karijeru teorijskog fizičara, zamenila sam za posvećenost kući, braku i deci, pre svega u želji da svoju porodicu što je moguće  bolje zaštitim od stresnih dešavanja u zemlji i okruženju. Majka sam tri ćerke, Lidije, Ivone i Ksenije. 

Neumorno sam istraživala alternativne modele lečenja i rada na sebi, poput Poretka ljubavi (od 1997. u kontinuitetu), Silva metoda (diplomac  iz 2003.god.), Bahovih cvetnih esencija i homeopatije, te ih primenjivala na sebi, svojoj porodici i prijateljima.Učestvovala sam u osmišljavanju i realizaciji 12 dečijih biblioteka sa preko 200 izdanja kao urednik Izdavačke kuće Beli Put. Uživala u realizaciji nastupa na velikom broju sajmova knjiga, knjževnih večeri i edukativnih radionica popularisanja čitanja, uz izučavanje finansijskog menadžmenta, ugovaranja poslova, realizacije maloprodaje i veleprodaje i ostalih aktivnosti vezanih za radno mesto direktora izdavačke kuće. 

Ogromno životno previranje uvelo me u floriterapiju, kojom sam postigla pozitivne promene u privatnom životu, uprkos izuzetno stresnim događanjima. Tako je floriterapija prirodno prerasla u profesiju. Istovremeno, vadim diplomu profesora fizike iz naftalina i otkrivam ljubav prema nastavničkom poslu, te prirodno ukrštam znanja i iskustva stečena za katedrom sa svim metodama samopomoći koje permanentno usavršavam.


     
Smatram da svi imamo neki 

veliki i dragocen talenat,

kao i odgovornost da ga razvijemo.

 i moja je životna misija da, svojim znanjima,  pomognem 
onima koji su na putu ispunjavanja svojih talenata.Pobornik sam ovladavanja kreativnim metodama učenja, posebno primene Mapa uma i edukator sam tajm menadžmenta za decu i studente.

Pomalo neprimereno uzrastu, fascinirana sam ntehnološkim napretkom  - elektronskom knjigom i sveprisutnim znanjem oko nas koje nam je na dohvat ruke, on line marketingom, i svim, nepreglednim i sve većim, mogućnostim koje nam pružaju nove tehnologije u sferi samorazvoja. 

U večnoj potrazi za novim znanjima i veštinama, primenjujem tehnike meditacije zvucima Holosync i Paraliminal, redovno se razvijam primenom metode Porodičnih konstelacija, transakcione analize i tehnika NLPa. 

Stekla sam zvanje: serifikovani konstelator Porodičnih i sistemskih konstelacija, što znači da mogu samostalno da vodim  radionice Poretka ljubavi.

Takođe sam NLP trener sa međunarodnom sertifikacijom, kao i međunarodno sertifikovani Bahov praktičar.
   
Otkrila sam strast za rad sa decom školskog uzrasta, posebno na pretvaranjima zavisnosti od modernih tehnologija u njihovu konstruktivnu primenu zarad edukacije i odgovornog odnosa prema životu. 

U slobodno vreme kuvam i pišem o tome na kulinarskom blogu Katin špajz.Pišite mi, postavite pitanje, biće mi drago ako mogu da pomognem.


kata.cvetneesencije@gmail.comspisak cvetnih esencija koje koristim:

Kalifornijske cvetne esencije

'Range of Light' cvetne esencije

Bajlej cvetne esencije

Geruda esencije
1 коментар:

Unknown је рекао...

Svaka čast Kato, ti si pravo zlato!