cvetne esencije namesto zatrpavanja hranom



Jedete li više nego što biste želeli? Jedete li namirnice koje vam ne prijaju? Imate li višak kilograma i manjak životne energije? Je li odluka da OD SUTRA SIGURNO! počinjem dijetu... menjam način ishrane... ne jedem ništa dok ne uđem u najbolje farmerke....deo vaše stvarnosti? 


Znate li da cvetne esencije imaju rešenje za ovaj problem?






Evo nam lepog  vremena, a sa njim i prilika da pokažemo svetu svoja bedra, kukove, ruke i stomak, koje smo krili pod slojevima odeće tokom zime. Izgleda da je opet vreme za dijetu. Kako izabrati kada je ponuda je svake godine sve veća, a sudeći po rezultatima, ništa se u njoj bitno ne menja?

Terapija cvetnim esencijama je od velike pomoći kada imamo problem sa viškom kilograma i eliminacijom toksina, od čega se stvaraju naslage celulita, ali nikako ne obećava čuda u vidu skidanja 5 kilograma ili 5 centimetara u obimu butina za 5 dana.

Terapija cvetnim esencijama odgovorno obećava postojane rezultate, bez jo-jo efekta.






Floriterapija je prirodna, nežna i potpuno neškodljiva metoda pogodna za sve uzraste. Mogu je koristiti veoma mala deca, kao i stare osobe. Kako se floriterapijom menjaju način razmišljanja i osećanja, osoba trajno usvoji odgovorniji odnos prema svom telu,  ishrani, fizičkim vežbama i izboru kozmetike. Zbog toga jo-jo efekat nije moguć.

Primena je laka, cvetne esencije se uzimaju u vidu kapi, četiri puta dnevno i obrasci našeg ponašanja se postupno i postojano menjaju, bez muke. U dogovoru sa floriterapeutom, mešavina cvetnih esencija može pratiti i izmenjeni režim ishrane ili pojačani režim telesnih vežbi, ali to nije neophodno. Floriterapija i sama daje prve rezultate veoma brzo, a za postojanu promenu navika, potrebno je nekoliko meseci.



Cvetne esencije Manzanita, Pretty  Face, Madrone i Fairy Lantern će pomoći osobama koje pate od viška kilograma ili nedostatka vitalnosti, da prevaziđu averziju prema svom telu i da prekinu sa opsesivnim dijetama. Razvija duboku zahvalnost i prihvatanje svog tela, te ojačava potrebu da se ono, na naročito pažljiv način, neguje i hrani. Osoba bez napora postaje pažljiva pri izboru hrane i fizičke aktivnosti i iz dana u dan sve zadovoljnija. Lakše prihvata svoje fizičke nesavršenosti, razvija samopouzdanje u sopstvenu lepotu i sve intenzivnije zrači unutrašnjom lepotom, što ne prolazi neprimećeno.

Cvetne esencije Fuchsia, Scarlet Monkeyflower, Hyssop, Pine i Willow pomoći će kada su samokažnjavanje i duboko potisnuti bes uzrok preterivanju sa hranom i nagomilavanju otpadnih materija. Ove jake, uglavnom potisnute, emocije su najčešći uzrok našeg skrivanja iza naslaga sala i bega u konzumiranje obilja nezdrave hrane. Floriterapija pomaže oslobađanje velike količine energije kroz postojan razvoj vrlina suprotnih ovim negativnim emocijama. Tako se naše telo savim lako oslobađa oklopa koje je samo sebi napravilo. Postojano i nepovratno postajemo radosniji, zadovoljniji i mršaviji.


Ako imate potrebu stalno nešto da žvaćete, ili postoji deo dana u kom konstantno jedete, krckate i grickate, Snapdragon i Morning Glory su cvetne esencije koje će pomoći da se toda oslobodite. 
Muči vas žudnja za slatkišima? Osećate li da time potiskujete istinsku potrebu za ispoljavanjem autentične kreativnosti? Tada bi Iris mogao biti rešenje. 




Cvetne esencije Milkweed i Evening Primrose pomažu kada postoji sklonost prejedanju pri kojoj se ne oseća sitost, čak i posle unete ogromne količine hrane, kao i jedenje do stanja ošamućenosti.

Ako imate problema sa celulitom, koji je posledica nagomilavanja i nemogućnosti oslobađanja toksičnog otpada, kao i ako ste skloni lošem varenju, od pomoći će biti kombinacija cvetnih esencija Trillium, California Pitcher Plant i Bahovog tria protiv emotivnog prejedanja: Crab Apple, Cherry Plum i Chestnut Bud. Ova kombinacije pospešiće eliminaciju toksina, poboljšaće varenje i sprečiće vas da izgubite kontrolu ili se vratite na stare, pogrešne navike u ishrani.

Ovaj je članak objavljen na portalu Vesti-online.


Posegnite za bočicom cvetnih esencija, umesto za dodatnim obrokom, da biste se, jednom za uvek, oslobodili loših navika u ishrani i počeli postojano da zračite svojom autentičnom lepotom.










1 коментар:

Анониман је рекао...

Moram da prijavim, da sam koristila svoj mix esencija za mršavljenje tokom 6 meseci. Mnooogo su mi pomogle u svim situacijama u kojima sam posezala za hranom da se oduprem porivu i da ne jedem. Praktično su me držale da ne utonem u stare emocije koje bi vodile u prejedanje. Smršala sam 10kg i stekla nove navike. Više ne uzimam te esencije i nemam problem sa hranom jer kada se želja za prejedanjem ponovo javi, ja sada znam da mogu da je zamenim drugim željama i da se okrenem pitanjima šta ja to zaista želim a pokušavam da tu želju zatrpam hranom.