Znate li kako pomaže Rock Rose?


❓ Ali, meni pomoć nije potrebna - kazaćete mi. Kao što mi govore mnogi oko mene ovih dana.
❤️ Kada smo užasnuti okolnostima koje nas okružuju, a danas jesmo užasnuti, najčešća reakcija je blokada. Čini nam se da je sve u redu.
❗❤️ A nije.


❗❤️ Malo ko ima snage za akciju. Čak i ako je akcija benefitna za njega i njegove bližnje. Broj obolelih je ogroman. Bolnice su prepune. Situacija liči da izmiče kontroli i normalno je da je jedan deo vaše duše uplašen.


❤️ Naravno, svi smo u tome i ne bi bilo ni malo produktivno prepustiti se panici ili melanholiji ili prosto oduzimanju od straha. Samo kako to izvesti?
❓❤️ Kako pronaći energiju za potrebne akcije da se dobro snađete u ovoj situaciji, a da pri tome ostanete prisebni, mirni i da iskoristite dane svog života najbolje moguće. 


Jer reprize neće biti.


❤️❤️ Teško. Iz nekoliko razloga. Trenutna trauma je velika. A već smo svi iscrpljeni od trauma kroz koje smo prolazili u proteklih 30 godina. Pa kad se tome dodaju i transgeneracijske traume koje smo nasledili od predaka - eto sasvim dobre podloge da sada budemo potpuno zamrznuti i da se prepustimo čuvenom:''Pa šta bude".


Bahova cvetna esencija 
Rock Rose 
može jako jako jako 
( nije štamparska greška) 
mnogo 
da nam svima pomogne ovih dana.



❤️❤️ Pomaže da ne budemo ukočeni od straha, već da postanemo prilagodljivi. Ona je za sve situacije u kojima nam preti da upadnemo u paniku. Pomaže da dodirnemo svoju unutrašnju snagu, postignemo unutrašnju sigurnost i sa mnogo manje otpora sagledamo okolnosti oko sebe. Kakve god da su. Tako jedino možemo imati uvid koja je akcija najbolja za nas i za one do kojih nam je stalo.
Rock Rose se nalazi i u sastavu kombinacije Rescue remedy, koja se može kupiti u svakoj apoteci.


❤️❤️❤️ Pomozite sebi da bolje reagujete u čudnim okolnostima u koje je svet ušao. Napravite taj pokret, izađite iz svoje zone komfora koja sada može biti veoma opasna po vas - uradite ovaj mali korak da biste postigli puno.


Нема коментара: