Dobar ili loš đak? Šta ste od ta dva?


Ponavljate li svoje greške? Ponekad, redovno ili čak i češće od toga?


Učite li puno? Ne, ne mislim samo na učenje iz knjiga. Mada se i ono računa, itekako. Učite, a imate osećaj da nije dovoljno?


❓❤️ Kazali su vam sigurno već, da je svaka vaša greška, nov udžbenik koji ste otvorili? Na koricama piše: Životna lekcija broj taj i taj. Ima uvek i jasno istaknut podnaslov.



❓❤️❤️ 

Koji je podnaslov na knjizi koja se sad otvorila da je naučite? 

Kakav ste đak iz ovog predmeta?


❓❓ Jeste li jedan od onih upornih, trdoglavih, 'ja ću to na svoj način ili nikako' učenika? Jeste li od onih koji će svu svoju energiju uložiti u to da budu u pravu na mestu na kom su upozoreni da greše?


❤️ I u učionici i u životu, isplatljivije je biti u određenoj meri poslušan, to je moje iskustvo. I kao đaka i kao nastavnika.


❤️❓❤️ Znate ono kad vam nastavnik da lošu ocenu, pa se naljutite i ne učite više taj predmet? Dobro, to je odlika i puberteta u kome smo većeg broja godina tokom školovanja. Samo, tu pubertetsku crtu kao da jako volimo, pa je vučemo sa sobom i kad omatorimo.


❓❓❓ Je li nastavnik bio nedobronameran kad vam je dao lošu ocenu? Uh, to biva ipak tako retko. Jednako retko kao što su nedobronamerna i upozorenja koja nam život šalje. Skoro nikad. Zapravo nikad.


❤️❤️ ⁉️ Samo, mi počesto imamo tendenciju da ih tako nakaradno sebi predstavimo. Negodujemo, mrštimo se, zapevamo, besnimo, stanemo, odustajemo. Provedemo dragoceno vreme u otporu. A sve vreme, samo nismo dobri đaci.


❤️❤️❗ Džaba sve knjige koje ste pročitali, džaba silna iskušenja koja se život potrudio da vam postavi i koja ste prošli, ako znanje koje ste stekli ne primenite.


Čuli ste već ovo, nije da sam vam otkrila Ameriku.


❤️❓❤️ A jeste li čuli da Bahove kapi mogu da vam pomognu da se otpetljate iz takvog stanja? Da krenete nekom novom stazom, još i lakšim korakom?
Mnogi su uzroci zbog kojih nismo dobri đaci - i u školi i u životu. Bahove kapi, NLP tehnike i Porodične konstelacije pomažu mnogo da ocene koje dobijamo, od nastavnika ili od života, budu veće. A mi da se osećamo uspešniji.


❓❓❓ Pijete li Bahove kapi? Šta čekate? Kada ćete primeniti ovu lekciju koju ste upravo pročitali? Pošaljite poruku na 069 3016 006 i zakoračajte lakše u svoj uspeh.

Нема коментара: