pozovi... piši... pitaj...


mail: 
kata.cvetneesencije@gmail.comKata Vuletić
 - profesor fizike 
 - NLP trener 

 - BFRP - Bach Foundation Registrated Practitioner - međunarodno registrovani Bahov praktičar

  - konstelator savetnik Porodičnog rasporeda po sistemu Berta Helingera - u edukaciji


  Od okoline očekivanu uspešnu karijeru teorijskog fizičara, zamenila sam za posvećenost kući, braku i deci, pre svega u želji da svoju porodicu što je moguće  bolje zaštitim od stresnih dešavanja u zemlji i okruženju. Majka sam tri ćerke, Lidije, Ivone i Ksenije. 
   Neumorno sam istraživala alternativne modele lečenja i rada na sebi, poput Poretka ljubavi (od 1997. u kontinuitetu), Silva metoda (diplomac  iz 2003.god.) i homeopatije, te ih primenjivala na sebi, svojoj porodici i prijateljima. Učestvovala sam u osmišljavanju i realizaciji 12 dečijih biblioteka sa preko 200 izdanja kao urednik Izdavačke kuće Beli Put. Uživala u realizaciji nastupa na velikom broju sajmova knjiga, knjževnih večeri i edukativnih radionica popularisanja čitanja, uz izučavanje finansijskog menadžmenta, ugovaranja poslova, realizacije maloprodaje i veleprodaje i ostalih aktivnosti vezanih za radno mesto direktora izdavačke kuće. 
   Ogromno životno previranje uvelo me u floriterapiju, kojom sam postigla pozitivne promene u privatnom životu, uprkos izuzetno stresnim događanjima. Tako floriterapija prirodno prerasta u profesiju. Istovremeno otkrivam ljubav prema nastavničkom poslu, te prirodno ukrštam znanja i iskustva stečena za katedrom sa terapijom cvetnim esencijama.
     
Smatram da svi imamo neki veliki i dragocen talenat, kao i odgovornost da ga razvijemo i želim svojim znanjima da pomognem onima koji su na putu ispunjavanja svojih talenata.
   Pobornik sam ovladavanja kreativnim metodama učenja, posebno primene Mapa uma i edukator sam tajm menadžmenta za decu i studente. Pomalo neprimereno uzrastu, fascinirana sam elektronskom knjigom i nepreglednim mogućnostim koje nam pružaju nove tehnologije u sferi samorazvoja. U večnoj potrazi za novim znanjima i veštinama, primenjujem tehnike meditacije zvucima Holosync i Paraliminal, redovno se razvijam primenom tehnike Poredak ljubavi. Imam veliku želju da usavršim započeta znanja iz Sedona metoda, Photoreadinga i NLP-a. Uputila sam se put izučavanja transakcione analize, Porodičnih konstelacija - poretka ljubavi i Bodywork psihodrame.        
  Otkrila sam strast za rad sa decom školskog uzrasta, posebno na pretvaranjima zavisnosti od modernih tehnologija u njihovu konstruktivnu primenu zarad edukacije i odgovornog odnosa prema životu. 


      Pišite, postavite pitanje, biće mi drago ako mogu da pomognem.

foxyformНема коментара: